Clubkampioenschappen TOGA 2016

september 2, 2016
Mark Van Rijsbergen

Zoals eerder aangekondigd hebben we onze jaarlijkse clubkampioenschappen weer afgewerkt. Initiatiefnemer Koen had de datums geprikt en via de diverse media kanalen gedeeld.

Geen discussies meer, zwemmen zonder wetsuit en alle afstanden “in verhouding” van een 1/16e triathlon. Elk jaar toch weer leuke sessies gegarandeerd.

In bijgevoegd overzicht zijn de Uitslagen onderdelen CK 2016 individueel te zien. De einduitslag is hieronder te zien. Wat dat betreft is het net voetbal, daar winnen na 90 min. de Duitsers. Bij ons is dat vergelijkbaar, maar dan in de persoon van Jan 😜. Wederom was Jan subliem op de fiets en maakt maar liefst een minuut verschil in zijn voordeel t.o.v. de nummer 2! Knappe prestatie ook van onze gastdeelnemer Sem tussen het grote geweld.

Einstand CK 2016

Bedankt Peet, Anja, Anne, Mir, Maaike voor de tijdwaarneming en foto’s (welke in een eerdere post te bekijken zijn)

We maken ons op voor een druk triathlon weekend, te weten 10 september: Almere, Apeldoorn en Spijkenisse worden dan aangedaan door de Blauw-Witte TOGA gelederen. Op de dag van onze jaarlijkse BBQ houden we ook nog de teamrelay en sluiten we ons triathlon seizoen weer zo goed als af……….