john

Toga lid betrapt op fraude!

Het zit er op, de triatlon 2011 is al weer voorbij. Iets waar je pak hem beet een half jaar naar toeleeft is in een dik uur voorbij! Een beetje maf is dat natuurlijk wel. Het zou ook een mooie 27e editie van de Gastelse triatlon geweest zijn, ware het niet dat één van de Toga leden betrapt is op frauduleus handelen. (lees verder…)

 

 

Peet

In the flow

Het is bijna 25 juni 2011. Dan kunnen we als Toga voor de tweede keer meedoen aan datgene waar Toga in 2010 primair voor is opgericht, nl. deelname aan de Triathlon in Gastel. Ik heb mij voorgenomen om in de aanloop daar naar toe wat voorbereidingsmomenten te beschrijven. Dit is het vierde exemplaar van het feuilleton ‘op weg naar 25 juni’. (lees verder…)

 

 

Ted en Niels

Keek op de week

Het is woensdag 27 april 2011. De dag na de zwemloop in Hoeven. Drie dagen voor de Vlietloop.Er spookt weer van alles door mijn hoofd. Ik heb zojuist de berichtgeving over de zwemloop op de site van ’t Veerke gelezen. Weer hele mooie prestaties van Toga!!! (lees verder…)

Cube

Daag mij niet uit….

‘Gelukkig ging het sportief met Peet al wat beter, alleen zit hij als reporter nog even in een dip’.
Zo luidt de slotzin van de openingsalinea van Hans’ stukje over de zomertijd en zwemloop op onze Toga site. Daag mij niet uit!!!! Ik kan van alles mankeren (en de laatste paar jaren doe ik dat ook) maar reporter blijf ik in hart en nieren. Bovendien had ik eind februari in mijn stukje over de Wildenhoekloop beloofd om in de aanloop naar de Triathlon van Gastel enkele voorbereidingsmomenten te beschrijven. En belofte maakt schuld! (lees verder…)

Zomertijd- en zwem loop

Allereerst was er afgelopen woensdag de 2e zomertijdloop, met een groot aantal TOGA mensen aanwezig. Best gezellig om op deze manier een duurloop te doen, hoewel het de laatste 3 km in een fors tempo ging. Gelukkig was het weer nu een stuk aangenamer dan vorig jaar. Aanwezig namens TOGA waren Koen, Johan, Maarten, Jurgen, Rien, Jan, Peet, Richard, John, Niels, Kees de B, Eric en ikzelf. Niet slecht 13 van de inmiddels 18 leden. Daarbij komt nog dat Ed verkouden was en Kees B herstellende van kijkoperatie aan zijn knie. (lees verder…)

 

valkenburg

De lente komt eraan,

Een voor veel Toga leden om op wedstrijd niveau eens te kijken hoe ze de winter zijn door gekomen. Helaas is reporter Peet geveld door een blessure, dus weer eens een verslag van mijn kant. (lees verder…)

 

 

 

Op weg naar 25 juni….

Het is eind februari en nog zo’n 4 maanden te gaan. Dan (25 juni 2011) kunnen we als Toga voor de tweede keer meedoen aan datgene waar Toga in 2010 primair voor is opgericht, nl. deelname aan de Triathlon in Gastel. Ik heb mij voorgenomen om in de aanloop daar naar toe wat voorbereidingsmomenten te beschrijven. Dit is het eerste exemplaar van het feuilleton ‘op weg naar 25 juni’. (lees verder…)