Echternach

Det var kul !!!

Ik weet niet hoe het komt, maar sinds 18 september j.l. praat en schrijf ik af en toe spontaan Zweeds. Dat was de dag van de Toga-bbq, bij de Godfather van de Toga godenzonen in de tuin. Bij Johan dus (en uiteraard Ingrid). Een aantal van de Toga-leden heeft mij gevraagd er een verslagje van te maken. Onderstaand doe ik een poging, maar op voorhand betwijfel ik of dat dat helemaal gaat lukken. (lees verder…)

 

Og 2010

Schiet mij maar lek

Het is nu een paar weken na D-day. De dag dat Gastel Triatlon City was. Ik heb het filmpje van die dag inmiddels al vele malen in mijn hoofd laten afdraaien. En voor de zoveelste keer merk ik dat die dekselse triatlondag toch wel erg veel impact op mij (maar volgens mij ook op vele anderen) heeft. In navolging van het Zug-verslag heb ik onderstaand ook teruggeblikt op Gastel. En die terugblik begint op de dinsdag na het Zwitsers avontuur. (lees verder…)

 

Een goed stel

Een goed stel

” ’t mot nie veul gekker worre’. Dat was mijn gedachte toen ik 10 juni ’s morgens in afwachting van chauffeur Maarten uit het raam keek. Ik had zeker zin in het Zug-avontuur. Maar heel eerlijk gezegd was er ook zoiets als lichte twijfel. Hoe is het met de conditie en vooral het fysieke gestel (rug en achillespezen)? En ook: 1500 km reizen voor pak hem beet 2 uurtjes sporten! Met 12 volwassen kerels op 2 kamertjes in stapelbedden in een jeugdherberg! Maar achteraf was die voorzichtige twijfel volslagen onterecht. Want, om in de actuele voetbalsfeer te blijven en daarvoor de legendarische woorden van Theo Reitsma uit 1988 te gebruiken: ‘dit is een goed stel hoor!’. Onderstaand een impressie van het Toga triatlon avontuur in Zug, Zwitserland, 10-14 juni 2010. (lees verder…)