Weercijfer: een 5-

Op een onstuimige Bergse plaat, in en rondom zwembad de Schelp, vond vandaag de 2e wedstrijd uit het Haverkamp&Partners Zwemloopcircuit plaats.

2016-02-20 15.25.32

Na de eerste wedstrijd net na de jaarwisseling in Vlissingen, was dit de 2e wedstrijd van het circuit, dat dit seizoen in totaal weer 6 wedstrijden telt (wat er één meer is dan afgelopen jaren).

Kees Bastiaanse en nestor Johan stonden vandaag weer aan de start. “Weer” aan de start, omdat beide heren de wedstrijd in Vlissingen ook van de partij waren. In Vlissingen werd de korte afstand afgewerkt (500m/5km), maar vandaag stond de lange afstand (1000m/10km) op de rol om af te werken. Kees en Johan zijn zich aan het klaarstomen voor de Aronamen triathlonDeze halve triathlon vind plaats (over 161 dagen 😉 ) in Italië, rond het Lago Maggiore. Dus reden genoeg om in deze omstandigheden het wit-blauwe tri-suite voor de dag te toveren en de wedstrijd af te werken.

Ondanks het vanmorgen nog niet helemaal duidelijk was of Johan mocht starten, i.v.m. verwarring rondom de inschrijving, deed het me een genoegen om hem tijdens het lopen te spotten op de kop van de Binnenschelde. Zoals te zien aan onderstaande gebalde vuisten, vond Johan dat zelf denk ik ook 😉

Johan zwemloop BoZ

Johan gehuld in een opvallend geel jasje, was ook op afstand goed te volgen en liep iets achter Kees.

Uitslag: (BRON: uitslagen.nl)

6eH50 Kees Bastiaansen 1963 Oud Gastel 1:07:10

Johan komt helaas niet voor in de uitslagen 🙁 , wat vast iets met de verwarring met inschrijving te maken zal hebben. Zijn tijd zou 1:10:43 zijn geweest. 

Johan’s reactie: “mijn zwemtijd was 17m44s … Net voor Kees 😎, maar die had me tijdens de wissel al ingehaald 😜”.

Goed gedaan mannen! Deze meters zitten weer in de benen. “Bikkels”, zoals ook al op de TOGA app voorbij kwam. Succes met de verdere voorbereidingen!

Johan zwemloop BoZ 2                                                                                                                Kees zwemloop BoZ