September maand, Toga maand.……

Zo stond het eind augustus in de e-mail van Koen waarin hij de clubkampioenschappen aankondigde. En zo is het maar net. Want naast deze individuele clubkampioenschappen staan ook nog de relay in ploegenverband en de Toga bbq op het programma. (lees verder…)

Peet

De dertigste……

Het is nu woensdag 2 juli. En ik zit met een ietwat weemoedig gevoel voor de p.c. Zoals ik afgelopen maandag tegen Jan Moerings heb gezegd: het vervelende van iets leutigs is dat er een eind aan komt. Zo ook aan de Gastelse triathlon. De eerste dagen erna vormen een beetje een zwart gat(je). Je hebt er maandenlang naar uitgekeken en toegewerkt en dan ‘poef’ is het voorbij. Maar goed, volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen. En ik heb nog wat na kunnen genieten in de vorm van onderstaande rapportage. (lees verder…)
Obernai

Obernai levert het bewijs: triathlon is een mietjessport

De bestemming van het jaarlijkse Toga-buitenland-avontuur was dit jaar Obernai, gelegen in de Vogezen in Frankrijk. Een trip met een jubileum randje, want het was de vijfde editie sinds de oprichting van Toga. In de aanloop naar het weekend leek het echter eventjes het verhaal van de 10 kleine negertjes te kunnen gaan worden. Maar hoe anders zou het uitpakken. Gelukkig werd het weer een fantastisch weekend , een lustrum uitgave waardig.
(lees verder…)
Mark

Verslagen 2014

Verslag 2e Divisie Weert 1/8e triathlon

Bij afwezigheid van onze razende reporter Peet, ben ik gevraagd door onze webmaster Hans om het verslag in te leveren van deze editie.
(lees verder…)

Facebook

(A)sociale media

Het leven van een verslaggever van de belevenissen van Toga wordt met het jaar zwaarder. Betrof het een aantal jaren terug nog een weergave van een paar gebeurtenissen gedurende slechts de drie a vier zomermaanden, inmiddels is er het hele jaar door wel wat te doen.
(lees verder…)

 

Toga2014

“Het feest kan beginnen………..”

Voor de ouderen onderen ons (en dat zijn er bij Toga nogal wat) is dit een herkenbare titel van een liedje van de Deurzakkers. Het kwam spontaan in mij op toen ik op zondagmiddag 9 maart in het overheerlijke voorjaarszonnetje met mijn fiets naar Roosendaal reed. Onderweg naar de zwemloop in en om zwembad de Stok. Het voelde voor mij als de start van het seizoen 2014 voor Toga.
(lees verder…)

Koen El

Seizoen 2014

We leven al weer begin maart, carnaval is weer geweest en de meesten zijn al weer volop plannen aan het maken voor het nieuwe seizoen 2014.
(lees verder…)