RutbeekVan Kersen tot bacchanalen

7 september beloofde op voorhand een mooie najaarsdag te worden. En dat werd het!!! (lees verder…)

 

 

 

 

ClubkampioenschappenWaor de mee omgaot, worde dur besmet

Het is begin september en we zitten nu echt aan het slot van het triathlonseizoen 2013. Maar in die september maand is er zeker nog wel een aantal interessante Toga activiteiten. (lees verder…)

 

Clubkampioenschap 2013

Dit jaar voor de tweede keer in de clubhistorie de clubkampioenschappen, een geesteskind van één onzer Benjamins nl. Koen van Elteren. De drie onderdelen worden eerst afzonderlijk individueel afgelegd. En daarna, op basis van het klassement, een team-relay. (lees verder…)

 

TOGA diversen 2013

Peet in Ierland

Op 27 juli j.l. heb ik in Ierland aan de Kilkenny triathlon meegedaan. Maaike’s zusje Yvonne woont daar (inmiddels al weer 13 jaar) vlakbij. Een schitterend evenement dat zich grotendeels in de omgeving van het Kilkenny Castle afspeelt. In totaal 1400 deelnemers. (lees verder…)

 

 

 

TOGA TrioDerde!!!!

Hij zit er weer op. Brabants Mooiste, editie 2013. En het was er weer eentje zeg!!! Dramatiek, heroïek, alles d’r op d’r aan. Niet of nauwelijks in een verslag onder woorden te brengen. Het blijft een belevenis die je zelf moet ondergaan om het voor de volle 100% te begrijpen. En bovendien kreeg deze jaargang voor mij persoonlijk ook nog een totaal onverwachte wending: derde (!!!) van heel Toga, dat had ik in mijn stoutste dromen niet kunnen bedenken……
(lees verder…)

 

 

AGOTWe-ebbenum …..

Na een jarenlange strijd, gekenmerkt door volharding, gedrevenheid en altijd blijven geloven in het hogere doel, kunnen we nu melden dat de zéééééér gewilde ’t Veerke Bokaal gewonnen is door vertegenwoordigers van TOGA; in deze door het AGOT-team. (lees verder)

 

Peet‘Ze liggen er nèt zo droog op die kuiten’

‘Jan Moerings 2013’

 

Bocholt 2013

“Ik heb het er even moeilijk mee”. Het zijn de woorden van Johan Bossers bij het afscheid op de oprit van Jan Moerings na wederom een zeer geslaagd buitenlandweekend van Toga. Natuurlijk ironisch bedoeld van Johan en veel te zwaar aangezet, maar toch, maar toch. Vier fantastische dagen komen enigszins cru tot een eind. Onderstaand een weergave van de Toga buitenland triathlon in Bocholt, Duitsland.

(lees verder…)

 

Peet

Als triathlon makkelijk was geweest, dan had het wel voetbal geheten

(tekst van Peet in de Triathlon magazine van BrabantsMooiste)

Het is zaterdagavond 20 april, 20.00 uur. Ik lig onderuitgezakt in een lekker warm bad, de achillespezen op twee ice-packs.
(lees verder…)

 

Team TOGA WeertSeizoen 2013, verslag 2 (30 april -20 mei)

25 mei, Vandaag doe ik mee aan ‘een rondje Sprundel’. Een loopwedstrijd over 5 en 10 km. Voor mij de vijf. Verder in het deelnemersveld slechts één andere Toga man: Ad Verheijen.
(lees verder…)

 

 

 

VlietloopSeizoen 2013, verslag 2 (30 april -20 mei)

Op 30 april was de Vlietloop. Zoals viel te verwachten was er veel Toga aan de start. Als ik het goed geteld heb zo’n 14 man! Met Ad en John als snelste van Toga op resp. de 10 en 5 Engelse Mijl. Grootste pechvogel was Johan Bossers die ’s morgens bij het tuinieren door zijn rug was gegaan. Jan (enkel) en Rien (knie) waren ook geblesseerd. (lees verder…)

 

Hoeven 2013We zijn los!

Webmaster Hans Berkhout heeft mij de bijnaam ‘the writer’ op de Toga site gegeven. Dan zal ik die titel ook in 2013 maar proberen waar te maken. En zo nu en dan wat Toga verhaaltjes de lucht in slingeren.
(lees verder…)

 

 

 

 

 

Zwemloop2013

BEKA zwemloop in Roosendaal, 24 maart 2013, SNEEUW en KOUD

Het is 24 maart 2013 en de lente is net begonnen, die zondag moet ik nog vroeger uit de veren als normaal, omdat het Zwemloop is in Roosendaal.
(lees verder…)

 

Zwemloop2013Zwemloop Bergen op Zoom: KOUD!!

Afgelopen zaterdag stond de eerste zwemloop in Bergen op Zoom op het programma. Om deze zwemloop in één woord te beschrijven: KOUD!!
(lees verder…)

 

 

 

 

edel1Crossduathlon Etten Leur, 27 januari 2013

Nog maar een weekje geleden is het alweer, maar inmiddels totaal ander weersomstandigheden.

Vooraf had ik op de site gesproken, over verwachte record deelname van TOGA in E-L. Waarbij ik er overigens vanuit ging dat het vorige record 3 deelnemers was.
(lees verder…)