Programma Teamcompetities Triathlon 2018 bekend

november 19, 2017
Mark Van Rijsbergen

Gisteren vond het jaarlijkse NTB- congres plaats in Papendal, waarop de wedstrijden voor de Teamcompetities Triathlon bekend werden gemaakt.

TOGA 1 tctAfgelopen seizoen heeft TOGA 1 zich netjes gehandhaafd in de 2e divisie en zal ook komend jaar hierin uitkomen. De inmiddels vaste kern van Koen (C), Jan, Jurgen en Ad wordt komend seizoen uitgebreid met voormalig captain van TOGA 2; Mark vd Bergh. In onderstaande wedstrijden zullen deze mannen zich laten zien en strijden voor wat ze waard zijn! Dat de concurrentie er niet minder om wordt hadden we afgelopen jaar al ervaren, maar het is telkens weer een mooie uitdaging om zo’n hoogst mogelijke ranking te behalen.

Het programma:

Programma 2e divisie ZUID

TOGA 2 tctTOGA 2 doet t.o.v. vorig seizoen een stapje terug naar de nieuwe 4e divisie. Door wat tegenslagen en ook een merkbaar stijgend niveau, was het helaas niet haalbaar ons te handhaven in de 3e divisie. De samenstelling voor dit team is wat uitgebreider, maar Mark v. Rijsbergen (C), Rien, Kees d. B, Hans en Arjan vormen een basis met (dankbare) aanvulling van diverse TOGA mannen. Eens kijken wat de 4e divisie te brengen heeft………..

Het programma:

Programma 4e divisie ZUID

Zoals te zien is er zeer weinig afwijking in de geselecteerde wedstrijden voor de 2e en 4e divisie, wat voor ons (TOGA) buiten praktisch ook aangenaam.