Geen verslag [the Writer]

juli 17, 2019
Mark Van Rijsbergen

Hij zit er op, dé triathlon week van 2019! In een tijdsbestek van 8 dagen 2 kwart triathlons. Op 15 juni in Bardolino, op 22 juni in ons eigen Oud Gastel.   Voor mij een unicum in de 35 jaar dat ik nu aan de triathlonsport deelneem.  Wat een week, wat een sport! En vooral ook: wat een Toga!

 

De ervaringen van Bardolino heb ik vorige week reeds op papier gezet. Sinds de oprichting van Toga in 2010 heb ik ook steeds een verslag gemaakt van de Gastel triathlon. Om niet het gevaar te lopen in herhalingen te vallen, doe ik dat dit jaar eens niet.

Maar het was wederom een zeer geslaagde dag, Brabants Mooiste. Van begin tot eind. Een groot compliment aan de organisatie en de vele (250) vrijwilligers. En zeker ook aan onze eigen Toga-girls, die vanaf een feestelijk aangeklede oprit van Jan en Miriam ons de hele dag hebben aangemoedigd. Al dat positieve kwam samen om een uur of 4 ’s middags op het terras van het Veerhuis. Voor het eerst in het bestaan van Toga is het gelukt om met nagenoeg de complete Toga ploeg na afloop van Brabants Mooiste bij elkaar te komen. Een passend slot van een fantastische dag!