Het begint weer te kriebelen

januari 14, 2018
Mark Van Rijsbergen

Het is even geleden dat we TOGA nieuws hebben gedeeld, maar geen paniek 😉!

Allereerst alle goeds gewenst in 2018 voor eenieder namens ons en dat onze sportieve uitdagingen mogen uitkomen.

 

Uiteraard gebeurt er van alles en is eenieder druk doende om zich klaar te stomen voor de aankomende activiteiten.

Voor de MTB’ers onder ons is het de laatste tijd natuurlijk feest. Ondanks de misschien wat frisse temperaturen, wordt er lekker door de bossen en heiden “geragd”. Johan en Kees gaan met “dorst” van huis…… of uhh nee….. ze gingen MTB’en vanuit Dorst, zo was het. Populair is tegenwoordig ook “Dirk’s rondje”, welke telkens weer voor een optimale beleving zorgt. 🚴🏼‍♂💨🚴🏼‍♂💨🚴🏿‍♂💨.

Als je goed kijkt zijn dit fiets- overschoenen Rien zijn MTB kan door de wasstraat bij de JORA

De Curaçao trip is voor een aantal onder ons ook een feit. Peet, Rien en Jan gaan op dit aangename eiland de uitdaging aan, de inschrijvingen zijn geregeld. Alvast veel plezier en succes heren.

Zoals bekend gaan we in het weekend van 17 juni naar de Steinbeck Triathlon. Het ziet er naar uit dat we op alle disciplines aan de start staan:

Hans en Mark v. R bereiden zich voor op de NN Marathon Rotterdam. Eerder moest Johan, na een succesvolle marathon in Eindhoven afgelopen jaar, helaas afvallen i.v.m. aanhoudende blessure. De 1ste trainingsloop van 20km bij AV Sprint in Breda heeft inmiddels al plaats gevonden. Succes heren, en blijf heel!

Deze week viel het oog op het bericht van de Teamcompetities Triathlon op Facebook:

Het begint dus weer te kriebelen na het lezen van bovenstaande!

Volgende week is het weer tijd voor de jaarlijkse POP en SPORTKWIS van tVeerke waar we weer met 2 teams zijn vertegenwoordigd.